De geboorte van Rouge é Blanc en z'n zaakvoerders...

Yves Vandenabeele

Als jongste telg van 2 broers werd Yves Vandenabeele geboren op 13 september 1980. Ouders Myriam en Paul Vandenabeele baatten dan al succesvol Huis Vanassche te Izegem uit. Na de opleiding marketing en grafische vormgeving hielp Yves mee in het bedrijf van september 2003 tot september 2010. Hij was daar samen met z'n broer Rik en schoonzus Goedele zaakvoerder. In het bedrijf leerde hij Virginie Delefortrie kennen als talentvolle keukenhulp. De vriendschap groeide uit tot een grote liefde met het huwelijk op 10/10/2009. 

Virginie Delefortrie

Virginie Delefortrie, die geboren was op 13 oktober 1983 genoot een opleiding horecaopleiding en restauranthouder. Ze werkte tot september 2007 bij restaurant 't Stampkot te Gullegem in zowel de keuken als de zaal. In de drie jaar dat ze actief was bij Huis Vanassche als keukenhulp, breidde haar functie stapsgewijs uit: Eerst coördineerde ze de warme keuken, daarna kwam de koude keuken er ook bij. Nog later werd ze verantwoordelijk voor de personeelsbezetting van gans het bedrijf en hielp mee in de groothandel. Toch kriebelde de horecamicrobe en wou ze terug naar wat ze het liefst deed: Lekkere maaltijden klaarmaken met oog voor detail... Vanaf 2010 werd ze samen met Yves trotse eigenaar van Rouge é Blanc...

Christine Parmentier

Vanaf november 2014 wordt dit duo versterkt met (schoon)moeder Christine Parmentier. Deze rots in de branding vond haar levenslicht op 30 mei 1958 en heeft op haar teller reeds dertig jaar ervaring staan als zaalverantwoordelijke bij restaurant 't Stampkot te Gullegem. Haar hobby's spreken voor zichzelf: lekker eten, veel werken en als er tijd over is... winkelen! Eind januari 2015 verwelkomt zij u graag in het Herenhuis te Izegem.

Waar kan je ons vinden?

We zijn gelegen in de Bruggestraat 97 - 99 te Ingelmunster. Bekijk onze streetview - locatie

Wil je ons eens aan het werk zien? 

Of kom met vrienden, familie, ... gezellig eten in onze feestzaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 123 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)