Valentijnsdag

14 Februari staat bij vele geliefden goed in het geheugen gegrift. Het is immers op Valentijnsdag dat men elkaars liefde nogmaals extra in de verf kan zetten. Wat uiteraard niet betekent dat men de andere 364 of 365 dagen in het jaar z'n geliefde niet moet liefhebben. Het was Paus Gelasius I die in 496 14 februari uitriep tot de dag van de Heilige Valentijn. Over Sint-Valentijn is geen enkel biografisch gegeven bekend. Wél werd Valentijn ingeroepen in de 18e eeuw om het vruchtbaarheidsfeest te vervangen. De namen van ongehuwde jonge vrouwen werden in een grote kom gegooid en de ongehuwde jonge mannen trokken om beurten een kaartje en werden zo elkaars partner.

Valentijn vandaag

Vandaag is Valentijn er vooral om leuke geschenken voor je partner te kopen. Dit kan gaan van bloemen, kledij, leuke gadgets, pikante lingerie maar ook lekker etentje of nachtje overnachten in b&b zijn leuke geschenken om te krijgen of om te geven. Wens je uw partner te verrassen met een heerlijk Valentijnsmenu, waar je ook zelf aan tafel kan schuiven in plaats van in de keuken je uit te sloven voor uw partner? JA, wel dan ken ik een leuk adresje waar je lekker kan genieten van een smakelijke menu voor Sint Valentijn... Je raadt het nooit, maar bij restaurant Rouge é Blanc bieden we onze geliefde koppeltjes een Valentijnsmenu aan.

Valentijn in restaurant Rouge é Blanc

Tijdens het weekend van Valentijn kunt u een lekker viergangenmenu komen proeven. We zetten de avond in met een lekker aperitiefje met mondsnoepjes, gevolgd door twee voorgerechtjes. Daarna komt hoofdgerecht, gevolgd door een heerlijk dessert met koffie. Tijdens dit diner proeft u diverse wijntjes om het geheel nóg aangenamer te maken. Tussendoor lekker diep in elkaars ogen kijken om het vuur en de passie in de relatie weer tot ongekende hoogtepunten te brengen...

Waarom niet overnachten in de b&b?

Na dit smakelijke menu te hebben verorberd hoef je zelfs niet meer naar huis te rijden. B&B Rouge é Blanc beschikt immers over drie ruime kamers met ontbijt waar u heerlijk kan relaxen na uw maaltijd... of misschien eerst nog een inspanning leveren voor de ontspanning ...

Zin om het valentijnsarrangement uit te proberen?

Of reserveer in ons restaurant voor de Valentijnsmenu

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 142 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)