Koken voor internationale artiesten

Rouge é Blanc mocht afgelopen maanden enkele zéér gerenommeerde artiesten verwelkomen. Dankzij Patrick Depypere en More entertainment - Kurt Frederickx - hielden deze sterren bij ons halt om een hapje te eten en ondertussen konden de superfans een meet and greet bekomen in onze feestzaal. Onder andere Jan Smit, Frans Bauer en Peter van de Veire waren bij ons te gast. Virginie was vereerd om te mogen koken voor zo'n bekend publiek. Jan Smit kwam er z'n nieuwe CD promoten en 's avonds stond hij alweer op het podium.

Frans Bauer kwam ook onverwacht z'n CD voorstellen en bracht eerst een bezoek aan het Maria Rustoord in Ingelmunster. Daar genoten de senioren van een live optreden van Frans, met luid gejuich als resultaat. In de feestzaal Rouge é Blanc had Frans een fanontmoeting met 6 koppels. Alle vragen werden vol enthousiasme beantwoord door Dhr. Bauer.

De tv- en radiofiguur Peter van de Veire bracht een onaangekondigd bezoek aan het gemeentehuis, waar hij op de foto ging met een enthousiaste bende personeelsleden. Daarna kwam hij afgezakt naar ons restaurant om er te genieten van een heerlijke Carpaccio.

Onderstaand vindt u alle artikels terug met alle details...

 

Ook proeven wat deze artiesten gegeten hebben?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 142 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)