Restaurant en B&B Rouge é Blanc delen u trots mee dat ze erkend zijn met het Q label door Toerisme Vlaanderen.

Q label, waarvoor staat dit?

Q (Q-label) staat voor Quality Service bij toeristische ondernemers in West-Vlaanderen. Dit is een uniek begeleidend traject rond kwaliteitszorg voor uw onderneming.

Voor wie?

De opleiding is vooral bedoeld voor b&b's, restaurants, hotels, vakantiewoningen, vakantiecentra, de kampeersector, tearooms, cafés en attracties.

Wat houdt deze opleiding in? 

  • 2 halve dagen opleiding over kwaliteitszorg
  • 3 halve dagen begeleiding op maat
  • mogelijkheid om best practices te bezoeken
  • gratis opleiding voor je medewerkers
  • mystery visit rapport

Waarom hebben wij deelgenomen?

Het is heel belangrijk om u en uw zaak permanent in vraag te stellen. Je moet leren zien vanuit het perspectief van de klant en door de dagdagelijkse bezigheden ga je soms een paardenbril opzetten. Deze opleiding is ook heel goed voor het uitwisselen met ervaringen van collega's in dezelfde branche. Leer van de besten en wordt zelf de beste. Bij het traject krijg je ook individuele begeleiding op maat, wat een hele grote plus factor is. Uw coach gaat namelijk zuiver vanuit het standpunt van de "potentiële klant" gaan kijken, wat een enorme kans is om extra mogelijkheden te scheppen.

Tot slot biedt men nog praktijkgerichte werkinstrumenten aan, waardoor het niet enkel theorie is, maar effectief hedendaagse voorbeelden waarin je een bepaalde situatie kan herkennen en dan ook kunt weten hoe je erop best kan reageren.

Q label restaurant

Voor het restaurant was dit een uitstekende proef om te zien wat er nog kon verbeteren aan de "restaurant - ervaring" van de klant. Uit eten gaan is namelijk meer dan enkel eten en drinken. Het is een totaalervaring op het gebied van zitcomfort, vriendelijke bediening, lekkere dranken en eten en aangename sfeerbeleving tijdens het bezoek aan het restaurant. Dit start reeds vanaf het eerste telefoontje of mailtje tot aan de rekening bij vertrek. Al deze stappen werden heel grondig gescreend door de mystery visitor en duidelijk besproken in het rapport van de mystery visitor.

Q label B&B

Met onze bed and breakfast hebben we op basis van de gastenbeoordelingen en tips al heel wat investeringen kunnen doen om de kamerbeleving te optimaliseren en ook hier wilden we absoluut weten welke mogelijkheden er nog waren om de puntjes op de "i" te zetten. Ook hier beschreef de mystery visitor heel uitvoering het onthaal, de kamer, parkeerplaats, sfeer en uiteraard ook het ontbijt. Beide beoordelingen werden ons na de uitreiking van het q label nagestuurd in een gedetailleerd rapport waar we heel blij zijn met het resultaat. We kwamen heel dicht in de buurt van het maximum, wat voor ons een bevestiging is dat we op deze weg verder moeten bouwen.

Zin om u te laten verwennen in ons restaurant?

Bel +32 (0)51 35 89 81 of maak er meteen een culinair weekendje van:

En ontvang uw korting vanaf 2 nachten bij rechtstreekse boeking*
GRATIS annuleren tot 7 dagen voor inchecken.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 142 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)